Ангари каркасні аркові від заводу виробника

Ангари каркасні аркові від заводу виробника Ангари каркасні аркові від заводу виробника Ангари каркасні аркові від заводу виробника Ангари каркасні аркові від заводу виробника Ангари каркасні аркові від заводу виробника Ангари каркасні аркові від заводу виробника Ангари каркасні аркові від заводу виробника
Телефон: +380954776666

🔥 Хочете побудувати якісний ангар?

☎ Без зволікань телефонуйте:
+38 095 477 66 66 (Viber/Telegram)

✅ Хто ми?

– Сучасний Завод Виробник, що має багаторічний досвід у вирішенні завдань будь-якої складності!

✅ Основні принципи роботи Заводу АНГАР?

– Робимо як для себе!

Найбільшою перевагою наших ангарів / складів / цехів можна вважати те, що ми виготовляємо їх “Як для себе”. Тобто на всіх етапах виготовлення, починаючи від проектування, підбору постачальників комплектуючих і т.д. ми керувалися тільки одним принципом: “Робити все так, як ніби ми робимо це тільки для себе”! Тобто так, ніби будувати і експлуатувати ангари ми будемо самі!

При такому підході в кінцевому результаті сумніватися просто не доводиться! І не важливо чи будуємо ми для Вас ангар або ж Ви купуєте у нас комплект конструкцій і будуєте його самі, результат буде незмінний. Ви все одно отримуєте якісний ангар з тривалим і надійним терміном експлуатації!

✅ Що ми пропонуємо?

– З легких, простих і недорогих конструкцій найбільш цікавим, на наш погляд, варіантом є мобільні арочні будівлі.

Пропонуємо Вашій увазі збірно-розбірні конструкції з шириною прольоту (шириною по осях): 24м, 18м, 15м, 12м, 10м і 8м. Висота 12м, 9м, 7,5м, 6м, 5м і 4м відповідно. Довжина будь-яка, за бажанням Замовника.

Фото наведені нижче. Обирайте на будь-який смак!

Войти

Зарегистрироваться

Сбросить пароль

Пожалуйста, введите ваше имя пользователя или эл. адрес, вы получите письмо со ссылкой для сброса пароля.