Після виборів земельна афера буде скасована, а земля – повернута людям

З 1 липня 2021 року відкривається ринок землі. На цей же час було заплановано підвищення рівня мінімальної заробітної плати та встановлення доплат до пенсій для людей старше 75 років. У підсумку українська земля продається, а виконання соціальних зобов’язань переноситься. Одні обіцянки виконуються, а інші ні з однієї простої причини. Українська влада зі шкіри пнеться, щоб догодити кредиторам, а потреби і проблеми українських громадян Зе-команду не цікавлять.

Зе-влада не дала мільйонам українських громадян реалізувати своє гарантоване законом право на земельний пай. Не зробила нічого, щоб зупинити розкрадання державної сільськогосподарської землі. За останні чотири роки було вкрадено 6 мільйонів гектарів. Влада не хоче підтримувати українських аграріїв, яких розоряють посухи та повені. Натомість створені законодавчі лазівки для скупки землі іноземцями. А українські судді перетворюються на маріонеток зовнішніх кредиторів, які будуть допомагати відбирати землю у фермерів і селян, що розорилися.

Український народ не приймає таку земельну аферу. Влада про це знає. Вона бачить протести людей, але не реагує. В обхід Конституції вона відмовилася проводити референдум щодо землі, який вимагала ОП-ЗЖ і українські громадяни. Тепер чиновники чинять тиск на Конституційний Суд. Вони хочуть зірвати його роботу над розглядом позову ОП-ЗЖ щодо антиконституційності земельної реформи.

ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ продовжить боротьбу проти земельної афери влади. Ми будемо добиватися чесного і неупередженого рішення Конституційного Суду. Проведення земельної реформи в інтересах українських громадян і затвердження нового закону про ринок землі на загальнонаціональному референдумі.

Риску під антинародною земельною аферою влади підведуть громадяни на наступних виборах. І чим швидше вони відбудуться, тим краще для майбутнього України. В української землі є тільки один господар – український народ!

Войти

Зарегистрироваться

Сбросить пароль

Пожалуйста, введите ваше имя пользователя или эл. адрес, вы получите письмо со ссылкой для сброса пароля.