Народний улюбленець мінітрактор шифенг 240

Народний улюбленець мінітрактор шифенг 240 Народний улюбленець мінітрактор шифенг 240 Народний улюбленець мінітрактор шифенг 240
Телефон: +380675760473
Область: Тернопольская
Район: Подволочинск

Народний улюбленець мінітрактор шифенг 240

Ми працюємо з офіційними диллерами тракторів та квадроциклів в Україні!
Офіційна гарантія до 2 років!
Повний пакет документів для отримання державного номерного знаку!
Доставимо швидко та безкоштовно по всій Україні!
Грошей на перед платити не потрібно!
Працюємо без вихідних!

Shifeng SF 240 це мінітрактор популярного у нас китайського машинобудівника Shifeng. Даний агрегат розроблений на базі одноциліндрового дизельного двигуна марки SF138-2 об’ємом 1344 куб.см з потужністю в 24 л.с. / 17,6 кВт. «Апетит» цього трактора вельми скромний і споживає він всього 252 г / кВт * год. Є система рідинного охолодження, яка незамінна при роботі в літні місяці.

Компактний Shifeng SF 240 має високий кліренс в 360 мм і регульовану ширину обох осей, що дає йому можливість виконувати роботу в міжрядді без найменшого ризику пошкодити рослини. Трактор використовує найрізноманітніше навісне обладнання загальною вагою до 400 кг. Тягове зусилля на гаку в 4,7 кН дозволяє використовувати трактор в якості транспортного засобу по грунтовому і асфальтовому покриттю і розганятися до 31,2 км / год, а гальмівна система барабанного типу не дасть втратити контроль над апаратом.

Мінітрактор Shifeng SF 240 краще за всіх підходить на роль акуратного і компактного садівника або городника. Його потужності і можливостей з лишком вистачає для обробки невеликих ділянок посівних площ, садів, городів, плантацій. Він без праці перевезе причепи з вантажем і відбуксує техніку. А його ціна і мінімальні витрати на його роботу заслуговують усіляких похвал.

Войти

Зарегистрироваться

Сбросить пароль

Пожалуйста, введите ваше имя пользователя или эл. адрес, вы получите письмо со ссылкой для сброса пароля.