Нові Петрівці. Продаж (Власник) від 1 до 15га під промзону

Нові Петрівці. Продаж (Власник) від 1 до 15га під промзону Нові Петрівці. Продаж (Власник) від 1 до 15га під промзону Нові Петрівці. Продаж (Власник) від 1 до 15га під промзону
Телефон: +380956900778
Область: Киевская
Район: Новые Петровцы

Нові Петрівці. Продаж (Власник) від 1 до 15га під промзону

Нові Петрівці.
Продаж (Власник) від 0,5 до 15га під промзону (8га ОСГ з можливістю зміни цільового призначення під клієнта, без обмежень по будівництву + додаткові 7га ОСГ можлива зміна цільового призначення і використання під стоянку чи зберігання матеріалів на майданчику, або використання без зміни цільового). Зміну цільового призначення доцільно робити під клієнта, розуміючи під що саме буде використовуватись ділянка.
Ціна:
1. При умові купівлі 8 га = 900долл за сотку з врахуванням затрат на зміну цільового призначення, або 750долл за сотку без врахування затрат на зміну цільового призначення.
2. При умові купівлі 4 га = 950долл за сотку з врахуванням затрат на зміну цільового призначення, або 800долл за сотку без врахування затрат на зміну цільового призначення.
3. При умові купівлі 1 – 2 га = 1000долл за сотку з врахуванням затрат на зміну цільового призначення, або 850долл за сотку без врахування затрат на зміну цільового призначення.
Ціна за сотку ОСГ 7га для використання під стоянку чи зберігання матеріалів – за домовленістю.
Торг.
Під клієнта можливе оперативне підключення електроенергії. Вартість – 15т.долл. за 60 кВт (з встановленням власної трансформаторної підстанції).
Вдале місце під виробничий, складський/логістичний комплекс.
Асфальтований під’їзд.
Відсутність житлової забудови (спрощує отримання дозволу на викиди).
Поруч із запроектованою кільцевою дорогою.
Високошвидкісний інтернет (оптоволокно).

Войти

Зарегистрироваться

Сбросить пароль

Пожалуйста, введите ваше имя пользователя или эл. адрес, вы получите письмо со ссылкой для сброса пароля.