трактор саморобний з документами

трактор саморобний з документами трактор саморобний з документами трактор саморобний з документами
Телефон: 0964535436
Область: Житомирская
Район: Барановка

трактор саморобний з документами

Пропоную Вашій увазі трактор 4х4 з переломною рамою. Укомплектований даний трактор двигуном ваз 21011. дві кпп ваз, роздатка від ниви справна (повишені понижені) та два мости ваз 2101. Педаль газу ножний та додатково ручний від МТЗ (зручно коли потрібні постійні оберти двигуна під час руху з одинаковою швидкістю). Акумулятор новенький 60А. тільки придбаний.
Має гідрокермо дозатор через гідронасос камаз, гідравлічна навіска ЮМЗ з окремим гідронасосом нш-32, гідророзподільник на 2 секції. Вом на гідроприводі (трішки не дороблений потрібно гідрошланги). Перелом рами здійснюється на двух ступицях ваз 2108 та шарнір від комбайна. Рама виготовлена з 10 швелера звареного на ребро вдвоє, майже весь метал є новим. IШини R 15 від джипа, з висотою колеса майже 80см. та шириною 30см.
Габарити трактора: довжина 3.5метра, ширина 1.5метра, висота 1.70 по спинці сидіння(видно з фото). Є можливість причіплювати легковий причіп та звичайний під серьгу. Трактор зареєстрований в кінці 2020року має техпаспорт та номерний знак. До трактора додаю фари стопи та габарити (все нове) Звоніть після 17:00 бо я на роботі

Войти

Зарегистрироваться

Сбросить пароль

Пожалуйста, введите ваше имя пользователя или эл. адрес, вы получите письмо со ссылкой для сброса пароля.